Thursday, February 14, 2013

PerfectSheild Air Purifier for Car or Office (SOLD)






Penapis udara dan pewangi mini
Sesuai digunakan di dalam kereta atau diletakkan di atas meja opis anda.
Berkuasa elektrik
Cara Penggunaan: isikan sedikit air..boleh dititikkan sedikit pewangi kesukaan atau softlan yanh wangi..kitaran air akan menyedut udara di sekeliling dan berlaku tapisan dan haruman yang segar di bebaskan.
Harga: RM25 (Baru dan belum digunakan)
(tidak termasuk kos pos/penghantaran)
COD: Bangi/Putrajaya/Kajang
Published with Blogger-droid v2.0.9

Wednesday, February 13, 2013

PreLove: Mothercare Prewalker

Kasut Baby jenama Mothercare untuk umur sehingga 12 tahun

Mothercare Original & used
Size 3 (up to 12 months)

Harga: RM20
(Tidak termasuk pos)
COD: Bangi/Kajang






Thursday, February 07, 2013

Furby Out Of Stock

Wah Hebat penangan robot Furby ni..rupanya ramai peminat Furby ni..dengar cerita orang-orang Thailand sudah mula memasuki pasaran Malaysia dan beli secara online di sini. Alhamdulillah.

Kenapa ya orang suka Furby ni..hmm sebenarnya ia umpama teman peliharaan yang tak perlu lah dijaga sebegitu teliti sekali.mtapi keseronokan respon dari Furby apabila kita mengeletk dia, menarik ekor Furby, terdengar dia muntah, ketawa dan macam-macam reaksi membuatkan mereka yang berinteraksi dengan Furby akan terhibur.

Apatah lagi sekarang ini ianya telah ada applikasi Furby di apple ataupun android..jadi yang belum ada...cepat....sekarang kena booking sbb stok di Malaysia amat-amat terhad.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Wednesday, February 06, 2013

Beg Furby atau Furby Carrier

Brand New Furby Carrier
RM40/pc
Excluding postage

Published with Blogger-droid v2.0.9

Pre Love atau Second Hand Shop



Oh...rasa beratnya nak memulakan entry ni..fikiran untuk clearkan semua barang yang masih elok. Almaklum baru sebulan pindah ke rumah baru.
Selalunya mas akan postkan melalui mudah.my tapi disebabkan barang yang akan mas buat pre love sale ni banyak..lebih baik mas mulakan dalam blog sendiri.
Ha? Kamu kata jual mas jual sampah..sampai hati...heheh..macam pepatah org putih.."one people thrash other people treasure", bukan niat untuk membuang begitu sahaja..kerana ianya masih berharga..why not mas jual murah.
Tawaran yang mas berikan tanpa added kos penghantaran pos..jadi jika nak minta mas pos..kita add kos pos ya...dan sudah tentunya janganlah nego lagi..memang dah murah giler dah...heheh..nasib anda baik..mas bagi hadiah..mana tahu..rezeki jgn ditolak.
Painting ukuran dalam 3 kaki x 4 kaki
Harga RM200 (SOLD)
Published with Blogger-droid v2.0.9