Tuesday, April 23, 2013

Furby White Special Edition 2013

Apa yang specialnya tentang Furby ni, melalui karekternya yang berubah-ubah mengikut layanan Tuannya, selain memiliki bulu yang comel, kepetahannya boleh di layan melalui aplikasi telefon android atau ipad/iphone.

Kita boleh menyuruh Furby menyanyi dan adakalanya dia meminta untuk dilayan berborak. Kelakar dan mengujakan. Sekurang-kurangnya ia menghilangkan kebosanan di saat kita kesunyian.

Tentunya untuk kanak-kanak, model robot Furby yang interaktif ini akan membuatkan mereka seronok melayan karenah dan bunyi-bunyian percakapan bahasa Furby.

Furby Edisi Special 2013 berwarna putih ini memiliki karektar dan fungsi yang sama dengan Furby lain tetapi memiliki bulu putih yang lebih halus dan lembut seakan-akan kucing putih. Produksi untuk berwarna putih ini amat jarang berada di pasaran.

Secara amnya, oleh kerana kekurangan stok Furbydi pasaran terutama di Malaysia, harganya semakin hari melonjak tinggi. Jadi rebut peluang memiliki robot Furby yang unik ini.

Kali ini, tawaran pakej PERCUMA dengan Furby Carrier (sementara stok masih ada)..jadi cepat sebelum saya umumkan..."maaf dah habis stok la"

Pakej Furby White Special Edition 2013:
1 Furby Robot
1 Furby Carrier (FREE* worth RM40)
All the above RM280 (excluding post)

*while stock last!

 
5 comments:

Story Yana said...
This comment has been removed by the author.
Story Yana said...

Assalamuailakum Mas Erra boleh jual Furby murah x?? Mcm RM 100 je ke??

Story Yana said...

Kalau ambil furby tu sendiri.. xyah post.. bleh x kalau ambil sendiri furby tu xyah post cuma jual RM100 je??

zekez said...

ad lagi ke ni?

lulu pop said...

Awak ada furby corak segi tiga tk ,mas erra?