Sunday, November 03, 2013

Stokke Xplory V3 Stroller

Setelah lama tidak memerhati perkembangan stroller, almaklum anak kedua sudah memasuki umur 6 tahun. Kini kelahiran Dhia Safiya membuatkan saya mencari stroller terbaik untuk anak ketiga saya.

Dahulu, di saat kami hidup biasa-biasa, inilah pelaburan yang besar dalam memiliki peralatan untuk anak-anak. Rule pertama, perlu ringan dan ringkas serta tidak mengambil ruang yang besar untuk dimuatkan bersama bagasi di dalam kereta.

Bermula dengan Combi, kemudian di tambah dengan ketahanan JIVE dari Mothercare memikat hati. Cuma dahulunya tayar Combi agak kecil dan tidak sesuai untuk jalan raya (hanya sesuai di shopping complex), manakala JIVE hanya sesuai untuk bayi yang sudah besar.

Keduanya banyak bersama, anda sungguh benar, barang berharga tentunya memiliki harga "resale" value yang baik untuk dijual semula. Alhamdulillah, COMBI sudah selamat terjual apabila ianya sudah tamat khidmat dengan kami.

Sekarang ni Mas tengah meminati dan mengintai yang terbaik di pasaran, cuma di Malaysia, ia amat susah untuk diperolehi..STOKKE XPLORY..

 
Pelbagai variasi, warna dan posisi pilihan, sudah tentunya amat mengagumkan sekali.

Boleh di beli secara standard stroller atau berasingan/bersama dengan  CarryCoat (gambar yang dibawah-sesuai untuk bayi baru lahir)

Dan yang paling best, ianya boleh diubah suai dengan peralatan tambahan untuk di letakkan Maxi-Cosy Car seat di atasnya!


Saksikan kecanggihan yang ada di Stokke Xplory, cair hati mesti nak beli satu untuk Dhia Safiya kan...huhuhuhu sudah tentu..stroller terbaik untuk pelbagai kegunaaan dan variasi bagi tahun 2013/2014 ini.

Alhamdulillah, Mas sedang berusaha untuk dapat memasarkan produk Stokke Xplory disini secara kecil-kecilan. Harga nya akan ditentukan kemudian..jom pre-order dulu dengan Mas.

Harga Pasaran: RM4,699 (tanpa Carrycoat - standard stroller only)
Harga Kedai-maserra tawarkan: RM3,900 (tanpa Carrycoat)
Harga Kedai-maserra tawarkan: RM4,900 (berserta Carrycoat)

Jaminan: 1 tahun
Deposit: approximately 50% from purchase price.
Delivery Period: 1 bulan dari tarikh Deposit dibayarkan.

No comments: